Trondheim krimfestival: Barnekrimbadet med Jørn Lier Horst

Trondheim krimfestival: Barnekrimbadet med Jørn Lier Horst


Jørn Lier Horst - Anna - Sondre

Litteraturhuset i samarbeid med Trondheim Krimfestival, Justismuseet, Kosmorama filmfestival, Trondheim folkebibliotek, Trondheim kino og Den svenska deckarfestivalen i Sundsvall inviterer til krimfestival den 13. november og 14.november. Vi er veldig stolt av å kunne by på et spennende, stilfullt og variert program hvor krimsjangeren belyses fra forskjellige innfallsvinkler og gjennom ulike fortellinger.

Program:

Jørn Lier Horst bokbades av Anna og Sondre med spørsmål fra de yngre leserne i Trondheim, før Jørn selv introduserer filmen «Operasjon Mørkemann» som er basert på en av bøkene i serien om Detektivbyrå nr. 2.

Barnekrimprogrammet under Trondheim krimfestival består av barnekrimbadet med Jørn Lier Horst og filmvisning av «Operasjon mørkemann». Hele programmet, med en strømmet versjon av barnekrimbadet og filmvisning, finner sted på Trondheim kino.

Jørn Lier Horst (f. 1970) har lang erfaring som politietterforsker og er en av Nordens mest suksessrike krimforfattere. William Wisting-bøkene har solgt over 2 millioner bøker i Norge, er oversatt til 30 språk og gjort stor suksess som tv-serie. Lier Horst skriver også spenningsbøker for barn og unge, blant annet den populære serien om Detektivbyrå nr. 2. Lier Horst bokbades av de yngre kreftene under Krimfestivalens barneprogram. Han introduserer også filmen «Operasjon Mørkemann», basert på hans bok med samme navn. I høst er Horst aktuell med «SAK 1569» (Capitana) For, den fjerde boken i Cold case-kvartetten, hvor Wisting gjenåpner gamle og tilsynelatende umulige saker. Under Trondheim Krimfestival deltar Lier Horst også i et True Crime-panel, både i egenskap av politimann og som krimkonsulent for produksjonsselskapet Novemberfilm som stod bak Mysteriet Marianne.

Barnekrimbadet er gratis og strømmes digitalt. Lenke til strømming.

Stor takk rettes til våre støttespillere: Trondheim kommune, Midtnorsk filmsenter, Kosmorama filmfestival, Trondheim kino, Trondheim folkebibliotek, Vigmostad & Bjørke, Aschehoug Forlag, Communicatio Forlag, Gyldendal forlag og Den svenska deckarfestivalen i Sundsvall.

Illustrasjon: Thomas Høstad

Dato

14. nov 2020

Tid

12.30 - 13.00

Sted

Digitalt

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere