Ut med ungene! På tur med barn

Ut med ungene! På tur med barn


Julie Maske - Elise Farstad Djupedal

Fra å være frilansjournalist, bistandsarbeider og eventyrer måtte Julie Maske endre livet da hun i 1997 ble alenemor for Maria. I møte med den nye livsoppgaven var det en ting hun kunne bedre enn noe annet – å være ute i naturen. Julie tok med Maria inn i skogen og opp på fjellet, utvidet familien med ektefelle og to barn til, og fortsatte å dra på tur.

Erfaringene fra over tjue år med familiefriluftsliv i Norge deler hun i boka Ut med ungene, et overflødighetstur av uværsturer, sure miner og gode minner.

Du møter forfatter Julie Maske i samtale med Elise Farstad Djupedal.

Julie Maske (f. 1965) er mangeårig journalist i Fjell og Vidde, Den Norske Turistforeningens medlemsblad. Hun har gått på ski over Grønland og klatret i Andesfjellene, og har over 20 års erfaring med å ferdes ute med barn, mann og hund.

Bokomtale:
«En godbit for alle familier som er glade i friluftslivets gleder, og fin inspirasjon til den som trenger hjelp til å komme over dørstokkmila. […] Dette er realisme heller enn rosemaling, så både tåke og gnagsår hører med. Det samme gjør idylliske leirplasser, mestringsfølelse som styrker familiens samhold, og de utfordringene som setter selv nære relasjoner på prøve og utfordrer foreldrenes tålmodighet.» – Vagabond Reiselyst

Scene: Sellanraa
Tid: torsdag 28. Oktober 19:00
Inngang: 50
Festivalpass for begge dager: 175 (https://litthustrd.hoopla.no/sales/sakprosatorsdag)
Studenter går gratis, men må løse gratisbillett i hoopla

Dato

28. okt 2021

Tid

19.00 - 19.45

Sted

Sellanraa

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere