Vårens vakreste måltid: Håndplukkmiddag med Sellanraa og gjester

Vårens vakreste måltid: Håndplukkmiddag med Sellanraa og gjester


Kristin Helene Randulf Nielsen - Magnus Slagsvold Støre

I år gjentar vi suksessen fra i fjor med en håndplukkmiddag sammen med gjengen på SELLANRAA, Kristin Helene Randulf Nielsen og Magnus Slagsvold Støre.

Det blir en håndplukket flere retters middag kombinert med foredrag og samtale med Kristin Helene og Magnus underveis. Det vil bli rikelig tid til spørsmål og samtale med alle involverte. Her er det altså rom for både læring og nytelse!

I fjor ble det en stor suksess, med en utrolig 10-retters meny av alt mulig plukket på Stadsbygd samme dag. I år skal vi ha bedre tid til både plukking og matlagingen.

For at flere skal få plass flytter vi oss i år over til Kunsthallen. Måltidet vil da inntas midt mellom tegningene og skulpturene til kunstneren Ann Iren Buan.

Vinpakken som selges på arrangementet er satt sammen av Levi R. Kvitland – vin og matentusiast.

Kristin Helene har de siste årene plukket ville vekster for flere kjente oslorestauranter (Maemo og Smalhans) og Magnus er selvlært kokk og står bak pop-up-restauranten Svinpels.

Sammen har de gitt ut boken Håndplukk. Håndplukk er en bok som oppfordrer deg til å spise, se og nyte naturen rundt deg. Veldig mange av vekstene vi vandrer forbi, kan spises og nytes og de er nyttige.

Velkommen skal du være til en fantastisk kveld!

Foto: Christina Tviberg Pettersen

Dato

10. mai 2019

Tid

19.00 - 23.59

Sted

Kunsthall Trondheim

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere