Venezuela, hva skjer?

Venezuela, hva skjer?


Ane Hoel - Anne-Kristin Araya - Jon Peder Denstad

Stemmer det medieskapte bildet av Venezuela i dag? Hvilke krefter og motkrefter preger landet som de siste 20 åra har gjennomgått forandringer med stor betydning for en fattig befolkning.

Innlederne analyserer situasjonen historisk, politisk og økonomisk:

Ane Hoel er Cand. phil., med norsk, litteratur og historie som fag. Arbeidet som journalist i Nicaragua i 1982-83 og har siden vært en del i Latin-Amerika. Har skrevet boken “Ensomme Nicaragua” sammen med Mons Lie (Gyldendal 1984). Er aktiv i debatten om krigen mot Venezuela.

Anne-Kristin Araya er aktivist og solidaritetsarbeider. Jobbet i oljeindustrien i Venezuela i 12 år. Arbeidet tett med organiserte sosiale organisasjoner i Municipio Simón Bolivar, Barcelona.

Jon Peder Denstad er leder for Trondheim LO, og er kjent med Venezuela fra reise og samarbeid med fagforeningsrepresentanter i landet.

Alle er velkommen og det er fri inngang, men på grunn av begrenset plass anbefaler vi å ta ut gratisbillett til arrangementet.

Arrangementet er et samarbeid mellom LO-Trondheims internasjonale utvalg, Trondheim Bolivarianske sirkel og Rødt Strinda.

Dato

25. apr 2019

Tid

19.00 - 21.00

Sted

Litteraturhuset, Sellanraa

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere