AVLYST! Zeshan Shakar

AVLYST! Zeshan Shakar


Zeshan Shakar - Irmelin Kjelaas

Vi beklager å måtte opplyse om at Zeshan Shakar dessverre må avlyse sitt besøk til Trondheim 17.oktober, grunnet familiære årsaker. Han hadde sett fram til besøket, og håper å kunne besøke Trondheim ved en senere anledning så snart det lar seg gjøre.
Alle som har kjøpt billetter til arrangementet vil bli tilsendt mail med info om refusjon.

Lørdag 17. oktober får Trondheim litteraturfest besøk av Zeshan Shakar, forfatteren av en av de siste årenes mest omtalte bøker, Tante Ulrikkes vei. Shakar er klar med oppfølgeren, Gul bok, og vil presentere denne på Kulturtorget i samtale med Irmelin Kjelaas, førsteamanuensis i norskdidaktikk ved NTNU.

Zeshan Shakar (f. 1982) er oppvokst på Stovner i Oslo. Han er utdannet statsviter, har studert økonomi på BI, og arbeider nå på Oslo rådhus. I 2017 slo han gjennom med et brak med sin første roman, Tante Ulrikkes vei, som han ble tildelt Tarjei Vesaas’ debutantpris for.

Shakars andre roman, Gul bok, slippes i høst. VG trillet en sekser på terningen, og NRK skriver at boka inneholder “scener der blodet bruser i brystet og tårene lurer i øyekroken”. 

Arrangementet er en del av Trondheim Litteraturfest, som arrangeres i samarbeid mellom Litteraturhuset i Trondheim og Trondheim folkebibliotek.

Sted: Kulturtorget, Trondheim folkebibliotek

Inngang kr 150 / 100 

Begrenset antall plasser på grunn av smittevernhensyn. Vi ber publikum om å forhåndskjøpe billetter. Lenke til billetter: https://litthustrd.hoopla.no/sales/171596713

Foto: Julie Pike/ Gyldendal

Dato

17. okt 2020

Tid

17.00 - 18.00

Sted

Trondheim folkebibliotek, Kulturtorget

Logoene til Litteraturhusets samarbeidspartnere