Fakta F – Sakprosafestivalen i Trondheim

Publisert den 1. okt 2018

For tredje gang samles vi i Trondheim for å undersøke hva sakprosaen er og kan være. Vi ønsker å benytte festivalrammene til å vise sakprosaens mangfoldighet, og inviterer til nysgjerrighet på tvers av fagdisipliner og interessefelt.

Fakta F presenterer innledere, møteledere og arrangement som beveger seg over skillelinjene mellom fagfelt, kunstfelt og forventninger. Her vil du møte undersøkelser av sakprosaens grenser, Europas grenser, generasjonsgrenser og linjer mellom det målbare og det verdifulle. Samtidig beveger også festivalen seg på tvers av de etablerte skillelinjene mellom kunstarter og tematiske avgrensninger. Vi håper du blir med på dette krysningsforsøket!

Fakta F er en av fire sakprosafestivaler i Norge som arrangeres av Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening (NFFO). Fakta F, Sakprosafestivalen i Trondheim arrangeres i samarbeid med Litteraturhuset i Trondheim, Kunsthall Trondheim, Den kulturelle spaserstokken og Senter for faglig kommunikasjon ved NTNU (SEKOM).

Se programoversikt for sakprosafestivalen og les mer detaljert om programmet. Se også Fakta F – Sakprosafestivalen i Trondheims Facebookside for oppdatert info om festivalen.