Kjære venner, kjære publikum!

Publisert den 18. jun 2020

Siste digitale arrangement for sesongen er gjennomført, og Litteraturhuset i Trondheim peiler inn mot snarlig sommerferie. Vi vil takke alle som har støttet oss i denne vanskelige og merkelige tida, og som har bidratt til at vi har holdt oss gående i en nedskalert og digital versjon.

Vi savner alle våre permitterte kulturverter og teknikere, de frivillige og alle forfatterne og andre som vi ikke har kunnet invitere fordi vi har hatt begrenset mulighet til å betale honorar, og vi håper intenst at vi kan se hverandre igjen til en mer eller mindre normal høst, og at de vanskelige tidene snart er over.

Vi vet fortsatt ikke i hvor stor grad vi kan legge opp til fysiske arrangement, men vi vet at det blir noen. I første rekke prioriterer vi å få gjennomført arrangementene vi fikk utsatt fra i vår. Forhåpentligvis får vi flere avklaringer fra departementet før sommeren, slik at det blir lettere å gjøre avtaler med forfattere og andre om foredrag, debatter, samtaler og konserter. Vi vet også at det blir Trondheim litteraturfest 16.-18. oktober, og sakprosafestival 31. oktober!

Men nå er det snart sommer. Dersom du skulle trenge litteraturhuspåfyll i løpet av de kommende par månedene, ligger mange av våre digitale arrangement fra i vår fritt tilgjengelig på hjemmesida. Det gjør også flere hundre podkaster fra tidligere arrangement.

Vi ønsker alle en riktig god sommer, og krysser fingrene for snarlig – og fysisk – gjensyn!

På vegne av alle oss ved Litteraturhuset i Trondheim,

Trond Åm
Daglig leder