Litteraturhuset avlyser alle arrangement

Publisert den 11. mar 2020

Litteraturhuset i Trondheim avlyser alle arrangement i egen regi ut april.

Kjære publikum og samarbeidspartnere!

På grunn av koronasituasjonen har Litteraturhuset i Trondheim allerede avlyst en god del arrangement vi samarbeider med andre om, og egne arrangement hvor deltakere har trukket seg. Vi har hele tida valgt å forholde oss til anbefalinger fra kommunehelsetjenesten, som foreløpig ikke har lagt vesentlige restriksjoner på den typen arrangement vi gjennomfører. Men situasjonen ser ut til å endre seg fra dag til dag, og det vil være vanskelig å manøvrere i et terreng hvor anbefalingene kan endre seg på kort varsel.

Litteraturhuset kommer uansett til å gå på en skikkelig økonomisk smell i tida framover. Det vil derfor være avgjørende for vårt arbeid framover at vi forsøker å begrense skaden så mye som mulig. I den uoversiktlige situasjonen vi nå befinner oss i, har vi derfor kommet fram til at vi avlyser alle arrangement i egen regi ut april.

Vi beklager situasjonen, men håper på forståelse fra publikum. Vi vil i de neste dagene prioritere å få informert alle, gjort nye avtaler, utsatt de arrangementene som kan utsettes, og i det hele tatt se hvordan vi best mulig måte kan berge driften gjennom krisen. Vi vil forsøke å få refundert alle billetter til arrangement som ikke kan utsettes.

Forhåpentligvis ses vi igjen om ikke så alt for lenge. I mellomtida vil vi bare oppfordre alle til å vaske hendene ofte, følge kommunens retningslinjer og ellers ta vare på hverandre så godt det lar seg gjøre.

Med vennlig hilsen

Trond Åm
Daglig leder

 

Foto: Benedikte Skarvik