Personvernerklæring

Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler (Cookies), samtykker du til at Litteraturhuset i Trondheim kan lagre informasjonskapsler lokalt på datamaskinen, mobiltelefonen, nettbrettet, eller andre enheter du benytter til å besøke nettsidene.

Disse nettsidene benytter informasjonskapsler til å lage besøksstatistikk med analyseverktøyet Google Analytics. Dette innebærer blant annet å lagre informasjon om hvor mange som besøker nettsidene, hvilke sider som besøkes, til hvilke tidspunkter de besøkes, hvor lenge en side besøkes, hvor de besøkende kommer fra, osv. Besøkende forblir imidlertid anonyme, og vi har ikke mulighet til å se hvem du som besøkende er eller hvilken IP-adresse du har. Informasjonen som samles inn av Google Analytics lagres hos Google i USA.  For mer informasjon om IP-anonymiseringen, besøk Googles egen informasjonsside.

Nyhetsbrev

Hvis du har meldt deg på, kan nettsiden vår sende deg nyhetsbrev via e-post. For å motta nyhetsbrevet trenger vi en gyldig e-postadresse fra deg. E-postadressene forvaltes av Mailchimp for nyhetsbrevets formål. Din e-postadresse oppbevares trygt i en dedikert database, blir ikke delt med tredjeparter, og fjernes når du avslutter abonnementet eller hvis vi merker at den ikke lenger er i bruk.

Deaktivere informasjonskapsler

Vi anbefaler å besøke nettvett.no sin veileder for å administrere/deaktivere informasjonskapsler. Hvis du har spørsmål vedrørende Litteraturhuset i Trondheim sin bruk av informasjonskapsler, er du velkommen til å sende en e-post til post@litteraturhusetitrondheim.no