Gullimunn
Foredrag og bakedemo: urkorn med Gullimunn
Kunnskap

Foredrag og bakedemo: urkorn med Gullimunn

Velkommen til foredrag og bakedemo med urkorn! Surdeigsstarteren er med, og alle som vil kan få med seg surdeigsstarter hjem. Smaksprøver med urkornbakst blir det også!

Møt Cecilie Røli, en av gründerne bak Gullimunn AS. Sammen med 4 andre gårder dyrker, maler og selger hun økologisk urkorn. De prøvebaker alle partiene hvert år, og beskriver seg selv som «årgangsmel»-produsenter. Gullimunn hyller variasjonen i matkornet i stedet for å se på dette som et problem, og forklarer også hvorfor surdeigen er så viktig i dette arbeidet.

På Streif Bakeri & Cafe v/ Nidarosdomen bakes det med Gullimunn-mel hver dag. Baker Elin Anita Aasland, og Gullimunn-bonde og baker Anna Linde, tar oss igjennom litt praktisk demo i baking med urkorn.

Foredraget arrangeres av Økologisk Sør-Trøndelag i forbindelse med vårt årsmøte.
Den som ønsker, er hjertelig velkommen til å bli med på årsmøtet etter at foredrag og bakedemo er ferdig (ca. 20:30).

Pris: 100,- / gratis for medlemmer i Økologisk Sør-Trøndelag. Merk at billetter/gratisbilletter må tas ut for å sikre seg plass til arrangementet.

Dato

29. feb 2024

Tid

19:00 - 20:30

Pris

Kr100 / Kr0

Deltakere

Cecilie Røli - Elin Anita Aasland - Anna Linde

Arrangør

Økologisk Sør-Trøndelag