Taran Grønlie/Irene Lunde
Hvordan skape et hjem du vil trives i? Interiørarkitekten deler sine beste interiørtips
Litteratur | Kunnskap

Hvordan skape et hjem du vil trives i? Interiørarkitekten deler sine beste interiørtips

Du må trives hjemme. Det er her batteriene dine lades. Men hvordan skaper du det hjemmet som gir deg overskudd og glede?

Interiørarkitekt og bokaktuelle Taran Grønlie, er sikker på én ting: Putene er den minste utfordringen når du skal skape et hjem for deg selv. Boken hennes, De jævla putene, er et arkitekturopprør sett fra innsiden. Å bo godt handler ikke om «riktig» adresse, eller moteriktig designhjem med 1000 følgere på Instagram. Det handler om å gjøre rommene til dine egne og til rom du trives i. 10. april deler interiørarkitekten sine beste interiørtips på Litteraturhuset.

Mange fag gjør interiørfaget til en helhet. De fagene må spille på lag, slik at puslespillet kan legges ferdig. Bare da kan du trives i hjemmet ditt. I denne fagbuketten finner vi psykologi, historie, byggekunst, materialkunnskap, fargelære og forskning om funksjoner i hjemmet.

Men den aller viktigste kunnskapen, er den du har selv. Den handler om hvem du er, og hvordan du vil leve.

Taran Grønlie (f. 1975) er utdannet interiørarkitekt MIAF. Hun har en mastergrad i teatervitenskap, grunnfag i kunsthistorie, etologi og pedagogikk. Før hun tok utdanning som interiørarkitekt, arbeidet hun som regissør og produsent for TV og teater.

 

Dato

10. apr 2024

Tid

19:00 - 21:00

Pris

Kr150 / Kr100

Deltakere

Taran Grønlie

Arrangør

Litteraturhuset i Trondheim