Kristoffer Wittrup
Julekonsert med Trio no Treble
Musikk

Julekonsert med Trio no Treble

Trio no Treble er igjen klar for den årlige julekonserten på KonsertGalleriet! Hvilke overraskelser har de på lur denne gangen? Kom selv og hør mandag 18. desember kl. 19:30 på Sellanraa.

Trio no Treble er i utradisjonell tro en trio med bratsj, cello og kontrabass. En trio uten diskant, kun mørke røster og dyp klang.
Trioen består av Lars Marius Hølås (bratsj), Eivind Rossbach Heier (cello) og Jostein Bolås Brødreskift (kontrabass).

Trio no Treble ble stiftet i 2017, og har spilt mange suksessfulle konserter rundt i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland og Serbia. De har blant annet spilt konserter på Ibsenhuset i Skien, Flekkefjord, Nordfjordeid, Bodø og Røst. De har også fire år på rad vært festivaltrio på Festspillene Helgeland, samt spilt konserter i Kristiansund og på Operaen i Oslo. Våren 2021 var de scenemusikere under oppsetningen av Czardasfyrstinnen ved Operaen i Kristiansund, og operaen i Stjørdal. I desember 2021 og 2022 var de på juleturné sammen med Bettan, Are Hembre og Trond Hustad. De har også opptrådt på VG-lista sammen med Mads Hansen, og de siste årene har de hatt en musikalsk julekalender på sosiale medier. Selveste Stephen Fry var med i en av lukene.

Trio no Treble er kjent for sin lekne tilnærming til både klassisk musikk, folkemusikk, samt sine spreke tolkninger av ny popmusikk. Med andre ord så spiller trioen musikk i alle genre og til alle anledninger.

Foto: Kristoffer Wittrup

Konserten er arrangert i samarbeid med Litteraturhuset i Trondheim. KonsertGalleriet er støttet av Trondheim Kommune, Kulturrom, Midtnorsk jazzsenter, Frifond og Sparebank SMN.

Dato

18. des 2023

Tid

18:30 - 20:00

Pris

Kr200 / Kr150

Deltakere

Lars Marius Hølås - Eivind Rossbach Heier - Jostein Bolås Brødreskift

Arrangører

Litteraturhuset i Trondheim
KonsertGalleriet