Beijing Trondheim!
Lansering Tidsskriftet Beijing Trondheim #11 – Det feminine
Litteratur | Bokslipp

Lansering Tidsskriftet Beijing Trondheim #11 – Det feminine

Velkommen til lanseringen av den nyeste utgaven av Tidsskriftet Beijing Trondheim! ✨

Årets nummer er dedikert til et særs stort emne, nemlig «DET FEMININE». Dette flyktige, flytende, luftige, men for mange knivskarpe konseptet, påvirker og påkjenner oss alle.

I løpet av kvelden vil dere blant annet få muligheten til å høre opplesninger fra årets utgave. Arrangementet er gratis og åpent for alle, så ta gjerne med deg en litteraturinteressert venn! Årets nummer, samt tidligere utgaver av magasinet, vil være til salgs.

🕙 Tid: kl. 19:00 – 21:00, Sellanraa holder åpent til kl. 22:00

Vi gleder oss til å se dere der!

Beijing Trondheim er et småforlag og tidsskrift med tilhold i Trondheim. Ordet «beijing» betyr direkte oversatt fra kinesisk «nordlig hovedstad», og ble på gamle kinesiske kart brukt som betegnelse på Trondheim. Ved å ta dette navnet i bruk, ønsker Beijing Trondheim igjen å sette Trondheim på kartet som en viktig by for kunst og kultur. Navnet reflekterer, i tillegg til den lokale forankringen, en vilje til å se utover landegrensene mot den internasjonale litteraturen.

Redaksjonen til BJT#11 består av: Anne Lovise Finnøy Bakken (redaktør), Ingeborg Lilje Riis Amundsen, Benjamin A. Barkved, Stefan V. Hagen, Jon Henrik Knapskog, Kristin Eline Røvik Marthinsen og Benedikte Fiskergaard Ytterli. Magasinkunstner: Tina Jonsbu. Design: Johannes Barlaup Jellum og Pernille Grimsrud.

 

Dato

14. jun 2024

Tid

19:00 - 21:00

Pris

*Gratis

Deltakere

Arrangør

Beijing Trondheim

* Arrangementet er gratis, men av plasshensyn må dere reservere plass.