Line Disease // Sølvtrå
Musikk

Line Disease // Sølvtrå

KonsertGalleriet presenterer Line Disease og Sølvtrå mandag 25. Oktober!

Line Disease spiller svingende jazz med komplekse melodier, også kjent som linjer skrevet av Lennie Tristano og noen av hans elever. Bandnavnet henspeiler på sykdommen en jazzmusiker får om hen blir bitt av Tristano-basillen, en livslang sykdom de fire bandmedlemmene ble rammet av for fem-seks år siden.

Amund Totland – gitar
Petter Dalane – piano
David Andersson – bass
Frederik Villmow – trommer

Sølvtrå er en ny vokal- og stryketrio som spiller tradisjonelle låter fra The Great American Songbook i ny drakt! Trioen henter mye inspirasjon fra blant annet Chet Baker, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra og Paul Desmond, og liker å gjenskape tradisjonelle musikalske elementer i en noe utradisjonell besetning. Et tett og lyttende samspill binder vidt ulike musikalske referanser sammen i et sammensurium som bringer deg direkte til en dyp sofakrok i et velduftende kaféhjørne med en behagelig atmosfære.

Ingeborg Sollid – Vokal
Børge Brustad – Fiolin
Selma Edwards Granly – Cello

Konserten er arrangert i samarbeid med Litteraturhuset. KonsertGalleriet er støttet av Trondheim Kommune, Kulturrom, Midtnorsk jazzsenter, Frifond og Sparebank SMN.

Dato

23. okt 2023

Tid

18:30 - 20:30

Pris

Kr200 / Kr100

Deltakere

Amund Totland - Petter Dalane - David Andersson - Frederik Villmow - Ingeborg Sollid - Børge Brustad - Selma Edwards Granly

Arrangør

KonsertGalleriet