Juliane Schütz og Sivert Stette
Nicolas/Maria & Isak/Ingeborg
Musikk

Nicolas/Maria & Isak/Ingeborg

KonsertGalleriet presenterer Nicolas/Maria & Isak/Ingeborg mandag 26. februar!

Nicolas Leirtrø/Maria Norseth Garli

Med kontrabass og akustisk gitar undersøker Maria og Nicolas frekvenser og klanger. De beveger seg i landskapet mellom tone og lyd, i et letende og lekent samspill, hvor de lange og langsomme strekkene får stor plass.

De to spiller fast sammen i Trondheim Improvisers Guild og i Maria sitt soloprosjekt, og på hver sin kant i en mengder andre spennende og aktuelle band og konstellasjoner.

Nicolas Leirtrø – kontrabass

Maria Norseth Garli – akustisk gitar

//

Isak Austnes Brekken/Ingeborg Gravem Sollid

Isak og Ingeborg er en nyopptartet vokal- og piano-duo bestående av Ingeborg Gravem Sollid og Isak Austnes Brekken. Duoen tar utgangspunkt i den amerikanske jazztradisjonen, og spiller låter av alt fra Thelonious Monk til Stevie Wonder med et kreativt, virtuost og lekent samspill.

Duoen henter inspirasjon fra duoer som Cecile McLorin Salvant og Sullivan fortner, Fred Hersch og Esperanza Spalding, samt skandinaviske duoer som Helge Lien og Live Maria Roggen, og Lina Nyberg og Esbjörn Svensson.

Konserten er arrangert i samarbeid med Litteraturhuset i Trondheim. KonsertGalleriet er støttet av Trondheim Kommune, Kulturrom, Midtnorsk jazzsenter, Frifond og Sparebank SMN.

Dato

26. feb 2024

Tid

18:30 - 20:00

Pris

Kr200 / Kr150

Deltakere

Nicolas Leirtrø - Maria Norseth Garli - Isak Austnes Brekken - Ingeborg Gravem Sollid

Arrangører

Litteraturhuset i Trondheim
KonsertGalleriet