Guro Kvåle
Uro Band
Musikk

Uro Band

KonsertGalleriet presenterer Uro Band mandag 9. oktober på Sellanraa Bok & Bar!

KonsertGalleriet presenterer Uro Band mandag 9. oktober kl. 19.00 på Sellanraa Bok & Bar!

Uro band har utspring fra jazzlinja, Trondheim og vil nå presentere rykende fersk musikk under prosjekttittelen INSOMNIA. Musikken kan beskrives som livlig og leken, men ikke mindre seriøs av den grunn. Å ikke få sove er tross alt noe en ikke tuller med.

Vi lar oss omfavne av dunet, en lang dag er over og endelig er det fred å få. Men, når sola går ned, våkner hjernen opp, og den lar seg ikke stoppe av frykten for viserne som nærmer seg to, tre, fire fem. Kanskje det er på denne tiden av døgnet vi er på vårt mest kreative. Eureka, eureka! Hvilken eufori det er å la tankene løpe løpsk og la seg fascinere over ens egne ideer. Det er like ekstatisk som det er vondt når tankene som holder oss våkne tynger oss ned. Der ligger vi og vrir oss i vår egen svette, og venter på at sola skal la oss stå opp igjen.
INSOMNIA handler om akkurat dette. Hva holder deg våken om natta?

Guro Kvåle har i dette prosjektet skrevet musikk med utgangspunkt i tematikken beskrevet ovenfor. Musikkens uttrykk er både drømmende, skamløs og lekende. Vi beveger oss mellom det frie, melankolske, humoristiske og vakre. Temaets natur tillater oss å ta musikken og lydbildet i veldig mange retninger, og det benytter vi oss av. Vi kan love en ekspressiv konsert, som vil røre ved et mangfoldig publikum. Her er det lov til å danse, le og gråte.

Siv Aurlund – Vokal
Anna Ueland – Piano
Guro Kvåle – Trombone
Selma Edwards Granly – Cello
Bendik Lundsvoll – Kontrabass
Jørgen Fiske – Trommer

Konserten er arrangert i samarbeid med Litteraturhuset. KonsertGalleriet er støttet av Trondheim Kommune, Kulturrom, Midtnorsk jazzsenter, Frifond og Sparebank SMN.

Dato

9. okt 2023

Tid

18:00 - 20:00

Pris

Kr200 / Kr100

Deltakere

Siv Aurlund - Anna Ueland - Guro Kvåle - Selma Edwards Granly - Bendik Lundsvoll - Jørgen Fiske

Arrangør

KonsertGalleriet