Avslører tema for Olavsfest og Olsokdagene på Stiklestad!

To av Trøndelags viktigste festivaler avslører sine tema for 2021 gjennom et felles arrangement!

Både Olsokdagene på Stiklestad og Olavsfest har olavsarven som utgangspunkt, men er samtidig levende opptatt av samspillet mellom tro og samfunn.

Derfor blir temavalget stadig viktigere del av særpreget for begge festivaler. Det legger premissene for festivalenes stadig mer populære verbalprogram, men fungerer også som viktig rettesnor for det brede kunstneriske innholdet begge er kjent for.

Derfor er det en stor glede for oss å ønske velkommen til felles temaslipp i regi av Litteraturhuset i Trondheim, onsdag 28. oktober kl. 18 i ærverdige Banksalen.

Arrangementet streames via Facebook, men vil også være åpent for et begrenset antall publikum som ønsker å være tilstede. I løpet av kvelden vil temaene avsløres og bli gjenstand for interessante foredrag både fra Olavsfest og Olsokdagene på Stiklestad. Det blir kunstneriske innslag av høy kvalitet ved Gjermund Larsen, kvintett fra Trondheimsolistene og Haddy Njie.

De tre siste årene på Olavsfest har tema vært «kropp», «forvandling» og «ære», mens Olsokdagene har hatt «ansvar», «våken» og «ekstrem». Hva blir det i år? Det eneste som er sikkert, er at temaet kommer til å ha relevans både i religiøs og ikke-religiøs sammenheng, og at det er et begrep som angår absolutt alle mennesker.

Velkommen til temaslipp!

Sted: Banksalen, Sparebank 1 SMN, Søndre gate 4.

Gratis inngang. Begrenset antall plasser på grunn av smittevernhensyn. Vi ber publikum om å ta ut gratisbilletter på forhånd.

Les om Litteraturhusets regler for godt smittevern her: https://litteraturhusetitrondheim.no/info-vedr…/

Gå til arrangementet dette innholdet er hentet fra.

Alle podkaster og strømminger