Boklansering: Ivers – uten nåde

Odd Iversen er Rosenborgs største spiller gjennom tidene og i sin tid en av Europas beste spisser. Han scoret på bestilling – ikke minst sensasjonelle 30 mål på 18 kamper i sesongen 1968 – og storklubber som Ajax, Glasgow Rangers og PSV Eindhoven var ute etter ham.

I boka IVERS – UTEN NÅDE forteller Otto Ulseth hele historien, fra oppvekst i Rosenborggata, via en karriere spekket med triumfer og kontroverser, til tunge dager vekk fra flomlyset. Det er en hyllest til en legende, men også et ærlig portrett av en mann som levde uten nåde – på banen og i livet.

Ingen som så Odd Iversen i aksjon vil noen sinne glemme ham.  Boka frisker opp minnene og forklarer fenomenet Ivers for nye generasjoner.

Møt forfatter Otto Ulseth i samtale med Jan Swensson, forlagssjef for sakprosa i Aschehoug. I tillegg møter du Ola By Rise fra Rosenborg og Odds sønn Tor Odd Iversen.

Otto Ulseth (f. 1957) er journalist, fotballtrener og forfatter. Han har tidligere bl.a. utgitt ut bøker om og med Oddvar Brå, Drillo, Petter Northug, Nils Arne Eggen og Åge Aleksandersen. Ulseth er medarbeider og medeier i trenings- og konsulentselskapet Avantas Aktiv.

Gå til arrangementet dette innholdet er hentet fra.

Alle podkaster og strømminger