Oddvar Brå og Thor Gotaas

I anledning utgivelsen av Thor Gotaas sin nyeste bok “Oddvar Brå – et skiløperliv” inviterer Litteraturhuset i Trondheim til en festlig aften med Oddvar Brå og Thor Gotaas. Thor Gotaas vil innlede, etterfulgt av en samtale mellom forfatteren og skilegenden Oddvar Brå.

Oddvar Brå (født 16. mars 1951 på Hølonda i Melhus kommune) er en norsk tidligere langrennsløper. Han er to ganger verdensmester, vant verdenscupen sammenlagt to ganger og har seksten norske mesterskap. Han representerte Leik Idrettslag, Hølonda i Sør-Trøndelag. Brå var i en årrekke den dominerende løperen i Norge og verdens ledende løper.

Thor Gotaas er folklorist og folkeminnegransker. Han har skrevet en imponerende rekke bøker om alt fra lofferne, taterne, ørkenen Sur og en hel rekke bøker om norsk skisport. Thor Gotaas er også en meget god foredragsholder med sitt enorme register av historier og legender.

Forrige gang Gotaas gjestet Litteraturhuset var det stappfullt, denne gangen har vi flyttet arrangementet til en større sal med bedre kapasitet.

Inngang: 200
Student/ufør: 100
Sted: Kulturtorget

Gå til arrangementet dette innholdet er hentet fra.

Alle podkaster og strømminger