Teatersamtalen 2018: God tur videre, Kristian Seltun

God tur videre, Kristian Seltun!
Etter 9 år – og med ansvar for 103 produksjoner, går Kristian Seltun av som teatersjef på Trøndelag Teater ved årsskiftet 2018/2019. Under hans ledelser har teatret hatt sterk kunstnerisk framgang, vært nominert til 40 Heddapriser og vunnet 16.

I denne Teatersamtalen går vi bak kulissene og får først teatersjefens egen fortelling. I andre halvdel har vi invitert Mads Bones og Kjersti Gulliksrud inn i samtalen. Til slutt åpner for spørsmål fra salen.

Samtalen ledes av Barbro Rønning, dosent i dramaturgi, ved Program Drama og Teater, Institutt for Kunst og Medievitenskap, NTNU. Hun har scenekunstbakgrunn og har tidligere vært dramaturg på Trøndelag Teater. Mads Bones er skuespiller ved Trøndelag Teater. Initiativtaker og drivende kunstnerisk kraft, som dramatiker, skuespiller og regissør, bak mange nyskapende og folkelige produksjoner som blant andre Juleevangeliet- The Smash Hit Musical, Nøtteknekkeren og Robin Hood – Rai Rai i Sherwoodskogen. Kjersti Gulliksrud er dramaturg og tok våren 2018 master i Drama og Teater ved NTNU, med avhandlingen «Dramaturgiske strategier på Trøndelag Teater. På sporet av en transparent dramaturgi.»

Velkommen til vår fjerde Teatersamtalen i 2018!

Teatersamtalen er et samarbeidsprosjekt mellom Trøndelag Teater, Teaterhuset Avant Garden, Turneteatret, Program for Drama og Teater, NTNU og Litteraturhuset.

Arrangementet har inngang fra Hovedbiblioteket, Kongens gate. Dørene åpner kl. 18.

Gratis inngang, men på grunn av begrenset plass ber vi interesserte om å ta ut gratisbilletter til arrangementet.

Gå til arrangementet dette innholdet er hentet fra.

Alle podkaster og strømminger