Vil du være frivillig?

Publisert den 21. aug 2017

Litteraturhuset søker nye frivillige til avvikling av høstens arrangementer.

Høsten står for døra, og med det også en ny sesong for det nye Litteraturhuset i Trondheim. Siden åpningen i oktober i fjor har vi arrangert over 200 arrangement, med litterære samtaler, politiske debatter, forskningsformidling, barnearrangement, filmvisninger og konserter.

Uten de mange ildsjelene som bidrar som frivillige, hadde ikke dette vært mulig. De frivillige bidrar med rigging av stoler, betjening av teknisk utstyr, billettsalg/skanning av billetter og ellers å være tilstede for publikum. I tillegg bidrar flere frivillige med forslag og innspill til programarbeidet. Arrangementene foregår fortrinnsvis på kveldstid, men vi kommer også til å ha flere på dagtid framover.

Har du lyst til å være med i den videre oppbygginga av en ny kulturinstitusjon i Trondheim? Foruten spennende arrangement og høy aktivitet, får du også anledning til å bli kjent med mange hyggelige mennesker. I tillegg får alle frivillige tilbud om gratis adgang på Litteraturhusets arrangementer. Fyll inn skjema på lenka nedenfor innen utgangen av august, så tar vi kontakt!

Lenke til skjema

Noen bav dem som har bidratt til å gjøre Litteraturhuset i Trondheim til det det er. Foto: Benedikte Skarvik

Noen av dem som har bidratt til å bygge opp Litteraturhuset i Trondheim.
Foto: Benedikte Skarvik