Program for april

Publisert den 31. mar 2023

Lorelou Desjardins, Martin Ingebrigtsen, Sissel Gran og Kari Stai og kommer til Litteraturhuset i april!

14. april inviterer vi til en spennende samtale med forfatteren, journalisten og bloggeren Lorelou Desjardins. Franske Lorelou Desjardins, som står bak den populære bloggen «A Frog in the Fjord» (2017), har gitt ut boka «en frosk i fjorden – kunsten å bli norsk», som ble en bestselger da den kom ut. Desjardins driver også den populære bloggen  «A Frog in the Fjord».

Martin Ingebrigtsen er aktuell med boka «Bukk & Sigd». 17. april inviterer vi til lansering av boka. Denne kvelden blir det både bokprat med Martin Ingebrigtsen og Gunnar Wærness, og opplesninger ved Bjørn Jansen, Kaisa Aglen og Jordan Sand.

Psykologen, samlivseksperten og forfatteren Sissel Gran har skrevet boka «Men størst av alt er begjæret». 20. april møter vi Gran til en samtale om boka. Samtaleleder er journalist Pål Plassen.

Samme kveld er det klart for et nytt arrangement i serien «Men er det bra?» – Litteraturhusets kritiske panel. Denne gangen skal panelet undersøke tre bøker som kanskje kan si noe om viktige formgrep og tema i norsk litteratur anno 2022/2023. Bøkene som er utgangspunkt for samtalen er «Kvitleik» av Jon Fosse, «Jeg er egentlig ikke sånn» av Marie Aubert og «Høgfjellsmeldinga» av Guri Sørumgård Botheim.

Kari Stai er aktuell med ei ny bildebok for barn: «Er det sant at»! 29. april blir det boklansering med Kari Stai og den nye boka hennes, hvor forfatteren leser og forteller fra boka.

Håper vi ses på Litteraturhuset i april!