Jorunn Valle Nilsen
Kaveh Rashidi – Senk skuldrene!
Litteratur | Foredrag

Kaveh Rashidi – Senk skuldrene!

Den 2. oktober inviterer Litteraturhuset til foredrag med fastlege, forfatter og samfunnsdebattant Kaveh Rashidi. Med utgangspunkt i Rashidis bok "Senk skuldrene! Gjør mindre for helsa og bli friskere" byr han på et underholdende og tankevekkende foredrag, som tar sikte på å gjøre et sunt liv så enkelt som mulig.

Hvor enn du snur deg, er det noen som skal fortelle deg hva du må gjøre for å bli et sunnere menneske. Helserådene florerer, og de forteller deg hva som skal til for å bli den beste versjonen av deg selv. Men trenger du alt dette for å være frisk og lykkelig? – Nei! Sier Rashidi. «Om noe blir vi sykere av det utrettelige fokuset på å gjøre alt riktig.»

I et samfunn som stadig maser på at vi skal være perfekte er dette foredraget et friskt pust, formidlet på lettbeint, skarpt og inspirerende vis. I stedet for stadig å forbedre helsa, viser Rashidi verdien i heller å bruke helsa til å leve et godt liv!

Kaveh Rashidi er fastlege og spesialist i allmennmedisin. Han er forfatter og et kjent ansikt som samfunnsdebattant og prisvinnende lege. Ved siden av sin praksis som lege er han spaltist i Aftenposten og har podkasten «Helseopplysningen» på Podme.

 

Dato

2. okt 2024

Tid

19:00 - 20:30

Pris

Kr250 / Kr200

Deltakere

Kaveh Rashidi

Arrangør

Litteraturhuset i Trondheim