Inger Elise Hansen
Lansering: /riss/ «Jubileum»
Litteratur

Lansering: /riss/ «Jubileum»

Tidsskriftet /riss/ feirer 30 år, og slipper jubileumsnummer med høytlesning og minikonsert!

Slippet av vårens nummer er en feiring av tidsskriftets 30 år, av arbeidet som har blitt lagt ned, og av litteraturen som har blitt løftet siden oppstarten. I løpet av kvelden blir det høytlesning av bidrag og minikonsert med artisten Moreller, og redaksjonen byr på bursdagskake. Det vil bli mulig å kjøpe det rykende ferske nummeret «Jubileum», samt eldre nummer og /riss/-handlenett, for å støtte tidsskriftets videre arbeid.

Tidsskriftet /riss/ er drevet utelukkende av frivillige studenter fra institutt for språk og litteratur ved NTNU. /riss/ gis ut to ganger i året, og mottar bidrag fra hele landet, samt Sverige, Danmark og iblant bortenfor. Alle bidrag som sendes inn til /riss/ blir grundig gjennomgått og mottar grundig respons uansett nivå og endelig dom. Dette er kun mulig på grunn av arbeidet til drevne redaksjonsmedlemmer, som brenner for å skape en plattform for aspirerende forfattere og ny, god litteratur.

Arrangementet er gratis, og all salgsinntekt går til videre drift av tidsskriftet for kommende generasjoner av språk- og litteraturstudenter.

Dato

31. mai 2024

Tid

19:00 - 21:00

Pris

*Gratis

Deltakere

Arrangører

Litteraturhuset i Trondheim
Tidsskriftet /riss/

* Arrangementet er gratis, men av plasshensyn må dere reservere plass.